LØP FOR BARNA!

Søndag 4 september 2022

13:00 – 16:00

 Tangen Ytterst, Kristiansand

Søndag 4. september arrangeres det rebusløp for barnefamilier på sørlandet. Vi setter opp aktivitetsposter, serverer mat og det blir underholdning for store og små. Alle inntekter går til en sommerferie for vanskeligstilte familier.

I forbindelse med The International Day of Charity (5. september), har Advantek og Kirkens Bymisjon gått sammen for å arrangere et event som skal støtte det mangfoldige og viktige aktivitetstilbudet Kirkens bymisjon gjør for barn og familier i byen vår. 

Eventet finner sted søndag 4. september på Tangen fra 13-16 Eventet vil være en gratis familiedag for alle, hvor det vil være aktiviteter og underholdning. Start spillere stiller, vi får innslag fra Dyreparken. I tillegg vil vi arrangere et løp hvor vi ønsker en kronerulling fra bedrifter per deltaker som gjennomfører løpet på eventet. 

Dere står helt fritt til å velge hvilken sum dere ønsker å sponse per deltaker. Sluttsummen dere betaler er denne summen ganget opp med antall deltakere som har gjennomført løpet.

Hele beløpet vi får inn på eventet vil gå uavkortet til Kirkens Bymisjon sitt arbeid for barn og familier. Dette vil bli øremerket danmarks tur til en verdi av 150 000 kr pr reise som inkluderer fem familier. Så jo mer vi greier å samle inn jo flere reiser kan vanskeligstilte familie og bran får. Hvor mye greier vi?

Vil din bedrift bidra? Send mail eller registrer dere på nettsiden og fyll ut info:

– Antall deltaker som skal være med på løpet.

– Hviken sum pr deltaker, 400kr, 600kr eller 800kr. Her kan dere selvfølgelig bidra med mer.

Hvorfor skal dere være med?

– Dere får eksponering og profileringsmuligheter under evenetet.

– dere kan få dele profesjonell videoproduksjon til egen markedsføring

– Stor verdi for lokalsamfunnet

– Mulighet til å hjelpe barna i byen vår, gi de opplevelser de vanligvis ikke har tilgang til.

 

Link til registrering: www.nettside.no

Bedrifter kan også sende en mail til: for påmedling og mer informasjon om ønskelig

Kirkens Bymisjon vil fakturere samlet etter eventet er ferdig.